Romanescu: Cred că Pandurii va rezista ca entitate. Ponta: A venit PSD-ALDE și e mai rău ca pe vremea tehnocraților

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

În două zile, pe 11 octombrie, se judecă falimentul Clubului Pandurii. Una dintre emblemele județului Gorj a fost abandonată de autorități, îngropată în datorii și lăsată să moară.

Nimeni n-a mișcat un deget, în ultimul an și jumătate. Nici Consiliul Județean, nici Primăria Târgu-Jiu, nici Complexul Energetic Oltenia, nici parlamentarii.

Cosmin Popescu dă, mereu, asigurări că sportul va fi sprijinit. De la anul, ar urma să poată fi aplicată ordonanța care permite alocarea a 5% din buget pentru activități sportive.

Primarul Marcel Romanescu poate doar să spere că Pandurii Târgu-Jiu nu va intra în faliment. Dacă se va întâmpla, însă, pentru edil nu-i capăt de țară. Zice că și alte cluburi mari, românești, au pățit la fel.

Indiferența autorităților a băgat în comă și fotbalul juvenil. În presă și pe paginile de socializare, antrenori și copii de la Centrul de Juniori al Clubului Pandurii se plâng că au fost dați uitării. Nu s-au mai asigurat hrană, echipamente, transport la antrenamente sau competiții.

Cosmin Popescu a explicat, luni, de ce Consiliul Județean nu a virat cele 500 de mii de lei aprobate în acest an: pentru ca banii să nu ajungă la principalii creditori.

Halul în care a ajuns sportul gorjean a fost, din nou, criticat de Victor Ponta, vineri, la Craiova. Deputatul le-a amintit foștilor colegi din PSD că au mințit, în campania electorală de anul trecut, atunci când promiteau că va fi reluată finanțarea către sport.


1 Comentariu pentru “Romanescu: Cred că Pandurii va rezista ca entitate. Ponta: A venit PSD-ALDE și e mai rău ca pe vremea tehnocraților”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici