Fără precedent! Șeful ITM Gorj, acuzat de luare de ȘPAGĂ! Romanescu dă vina pe soția polițistului Stroe

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

SCANDAL fără precedent în Gorj! George Romanescu, șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă, acuzat de luare de ȘPAGĂ, într-un mail transmis, aseară, jurnaliștilor din Târgu-Jiu și de la București. Mail-ul a venit însoțit de fotografii  care arată cum Romanescu s-a întâlnit, la marginea orașului, în apropierea străzii Aleea Dumbrava, pe un câmp, cu o persoană care conducea o mașină a firmei Anna Delivery. Acolo, șefului ITM i-a fost livrat un pachet. George Romanescu a organizat, în această dimineață, o conferință de presă, în care a acuzat de ȘANTAJ o fostă angajată, pe Nicoleta Stroe, soția polițistului Cristian Stroe, din cadrul Serviciului de Premise.

George Romanescu susține că a fost șantajat, amenințat și urmărit, vreme de 3 luni, de Nicoleta Stroe sau oamenii acesteia. A și depus plângere la poliție. Șeful ITM susține că evenimentul reflectat în fotografii, are legătură cu ziua de naștere a fetiței sale.

Romanescu a depus acțiune în instanță împotriva Nicoletei Stroe, plecată din ITM Gorj în urmă cu o lună. Îi cere daune de 50 de mii de lei.

Șeful ITM Gorj susține că a fost permanent urmărit și filmat, în ultimele luni. Așa s-a întâmplat și-n iulie, când s-a întâlnit cu șoferul firmei Anna Delivery pentru a lua câteva platouri cu mâncare pentru ziua fiicei sale.

George Romanescu se simte amenințat în permanență de când, fratele său, Marcel Romanescu, a ajuns primar.

Romanescu a mai comentat și că fosta angajată, Nicoleta Stroe, a fost o persoană slab pregătită profesional și indisciplinată. Scandalul ar fi pornit de la faptul că nu a pus-o șefă de serviciu.

Nicoleta Stroe a ajuns, la un moment dat, la spital, în timp ce era la serviciu. George Romanescu este convins că totul a fost un teatru.

La rândul său, Nicoleta Stroe afirmă că a fost hărțuită de șeful ITM Gorj pentru că nu a vrut să-i cânte în strună. Acuză că multe dintre controale ”erau dirijate”.

Fosta angajată a ITM Gorj este dispusă să meargă la detectorul de minciuni pentru a demonstra că are dreptate. Spune că a plecat din instituție pentru că s-a temut de înscenări, după ce l-a acuzat pe șeful ITM Gorj de abuz în serviciu.


3 Comentarii pentru “Fără precedent! Șeful ITM Gorj, acuzat de luare de ȘPAGĂ! Romanescu dă vina pe soția polițistului Stroe”

  1. Incep sacalii sa se sfasie intre ei.

  2. Fara precedent in Gorj, poate.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici