Prefectul de Gorj: Târgu-Jiul, din PERLA Olteniei a ajuns focar de infecție. Voi sesiza TOATE organele abilitate

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Din PERLA Olteniei, Târgu-Jiul a ajuns focar de infecție” reacție DURĂ a prefectului de Gorj după ce Polaris a sistat ridicarea gunoaielor în 7 cartiere. Ciprian Florescu amenință că va sesiza toate organele abilitate. Nemulțumiți sunt și parlamentarii Mihai Weber și Scarlat Iriza. Primul spune că s-a greșit când a fost sistată, brusc, înțelegerea cu Alba Iulia. Iriza, în schimb, îl vede vinovat pe primarul Marcel Romanescu.

Prefectul de Gorj anunță că n-are de gând să tolereze îngroparea Târgu-Jiului în gunoaie. Va sesiza toate organele abilitate. Ciprian Florescu este revoltat că orașul lui Brâncuși a ajuns, dintr-unul etalon la capitolul curățenie, un focar de infecție.

Prefectul Florescu are mai multe întrebări de adresat firmei Polaris referitoare la datoriile care au generat sistarea ridicării deșeurilor menajere.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, se declară optimist că va fi găsită o cale de înțelegere între Primăria Târgu-Jiu și firma Polaris.

Mihai Weber acuză o proastă gestionare a situației, de la bun început. Deputatul PSD vede o lipsă de comunicarea în chestiunea sistării aducerii gunoiului de la Alba Iulia.

Weber este deranjat că, dintr-o ambiție, s-a ajuns la îngroparea Târgu-Jiului în gunoaie.

Scalrat Iriza dă vina pe primarul Marcel Romanescu pentru situația apărută. Îi cere să rezolve, rapid, problema pentru că a început să miroase urât în oraș din cauza mormanelor de gunoaie. Senatorul zice că Polarisul ”s-a umplut de bani” pe cârca târgujienilor.

Dan Vâlceanu, deputat PNL, nu vede nicio chestiune politică la mijloc. Liderul liberalilor le cere târgujienilor să-și plătească datoriile pentru ca Polaris să reînceapă să ridice gunoiul.


2 Comentarii pentru “Prefectul de Gorj: Târgu-Jiul, din PERLA Olteniei a ajuns focar de infecție. Voi sesiza TOATE organele abilitate”

  1. Mai nea CiPrian inseamna ca nu ai vazut Vilcea ,nu ai vazut Craiova ,Voineasa sau altele .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici