AROGANȚĂ. Bâldea: Candidatul ALDE nu ia mai mult de 150 de voturi. Nu e COPT să ajungă primar

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ion Mischie s-a lăudat cu … investițiile lui Romulus Bâldea, marți, într-o conferință de presă.

”Lucrez în primărie din 2008. În această perioadă am realizat sistemul de alimentare cu apă și am reabilitat școli” a declarat candidatul PSD la primărie.

Mischie a vrut să demonstreze că formează o echipă unită cu fostul primar și s-a declarat convins că va câștiga alegerile din 5 noiembrie.

Nu numai Ion Mischie s-a lăudat cu investițiile din ultimii ani ci și fostul primar Romulus Bâldea, prezent și el la conferința de presă a PSD Gorj.

”Am schimbat fața comunei, am reabilitat total bisericile iar școlile sunt la nivel european” s-a lăudat fostul edil, găsit incompatibil de ANI.

La Telești s-a făcut un troc între pesediști. Bâldea s-a angajat să-l sprijine pe Mischie iar, în contrapartidă, în 2020, Bâldea va candida din nou la primărie.

Foarte încrezător în forțele-i proprii, Romulus Bâldea i-a transmis candidatului ALDE, Cristian Mischie, că încă n-a venit timpul să fie primar pentru că ”nu este copt”. Nu crede că va lua mai mult de 150 de voturi.

Fostul primar nu-i dă  șanse  nici candidatului PNL, Constantin Croicu. Zice că nu va exista un culoar ”galben” Târgu-Jiu- Motru, așa cum speră liderul liberal, Dan Vâlceanu.


2 Comentarii pentru “AROGANȚĂ. Bâldea: Candidatul ALDE nu ia mai mult de 150 de voturi. Nu e COPT să ajungă primar”

  1. Ba Baldea , tu te duci la puscarie pentru terenurile furate de la oameni si vandute prin interpusi lui Grebla . Vei fi arestat de DNA in urmatoarea jumatate de an .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici