Condescu: Clubul Pandurii are o avere de 6 milioane de euro

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 milioane de euro, la atât se ridică AVEREA Pandurii Târgu-Jiu, susține Marin Condescu. Datoriile clubului însumează 4,5 milioane de euro. În aceste condiții, Condescu se întreabă de ce acționarii nu au preîntâmpinat intrarea în insolvență, vânzând din bunuri. La Interviurile Infinit FM, Marin Condescu a declarat că deși și-au asumat, în luna martie, plata a 800 de mii de lei, Primăria Târgu-Jiu și Consiliului Județean n-au virat niciun leu, până în acest moment.

6 milioane de euro- aceasta ar fi valoarea de inventar a bunurilor deținute de Clubul Pandurii Târgu-Jiu, susține Marin Condescu.

Condescu îi acuză pe acționarii clubului de fotbal de rea-voință, din moment ce refuză să plătească sumele la care s-ar fi angajat la începutul anului. Primăria ar fi semnat că va vira 300 de mii de lei iar Consiliul Județean 500 de mii de lei.

Fostul președinte este sigur că există persoane interesate să pună mâna pe averea clubului de fotbal. Îi acuză pe acționari că, oprind finanțarea cu bună știință, facilitează acest lucru. Condescu a reafirmat că acționarii au promis, în ultima ședință AGA, că vor livra sumele la care s-au angajat în luna martie.

Fostul șef de la Pandurii ne-a spus și care sunt bunurile aflate în posesia clubului. Condescu a atras atenția că, și-n situația în care se va intra în faliment, cei care vor dori să folosească baza sportivă de la noul Municipal, vor plăti tot către Pandurii.

Gheorghe Pecingină este  de părere că averea Pandurilor există doar în mintea lui Marin Condescu pentru că, în realitate, bunurile sunt greu de valorificat.

Pecingină compară Pandurii Târgu-Jiu cu ”un mort care trebuie îngropat cât mai rapid pentru că a început să miroase”.


1 Comentariu pentru “Condescu: Clubul Pandurii are o avere de 6 milioane de euro”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici