Cârciumaru, SIGUR că primarii nu pleacă la PRO România. Văcaru: Și eu am fost sigur că vom câștiga Târgu-Jiul și Drăguțeștiul

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Florin Cârciumaru, convins că niciun primar PSD nu va pleca la Pro România. ”În politică nu poți avea siguranță” îi transmite deputatul Alin Văcaru.

Atât joi, într-o conferință de presă desfășurată după ședința Comitetului Județean Executiv, cât și vineri, într-o postare pe pagina de socializare, liderul PSD Gorj se declară sigur că niciun edil nu va pleca din partid și că echipa va rămâne unită.

”Suntem cu adevărat o echipă puternică și unită! Nu pleacă niciun primar la Pro România” scrie Cârciumaru pe Facebook.

Alin Văcaru, însă, susține că există primari în PSD Gorj care, până în 2020, se vor regăsi în Pro România. Îi transmite lui Florin Cârciumaru să nu mai fie atât de sigur pe unitatea echipei social-democrate.

“Și eu am fost foarte sigur că PSD va câștiga primăriile din Târgu-Jiu și Drăguțeșți și ați văzut ce s-a întâmplat” comentează Văcaru.

S-a tot discutat, în ultima vreme, că Ion Ciocea ar putea trece la partidul lui Victor  Ponta. Edilul nu a confirmat niciodată dar nici n-a negat. Acum ne transmite că va lua o decizie cu 6 luni înainte de alegerile din 2020.


1 Comentariu pentru “Cârciumaru, SIGUR că primarii nu pleacă la PRO România. Văcaru: Și eu am fost sigur că vom câștiga Târgu-Jiul și Drăguțeștiul”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici