Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt pleacă în Dubai. Cât a plătit fostul tenismen pentru o cameră cu vedere spre ocean

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt pleacă în Dubai pentru a petrece câteva zile de relaxare. Bruneta a mărturisit în direct la tv cât a plătit soţul ei pentru a beneficia de luxul dorit.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt nu au divorţat încă, însă căsnicia lor nu merge ca pe roate, după spusele brunetei. Cu toate astea, cei doi petrec destul timp unul în compania celuilalt şi nu ezită să plece împreună în vacanţă.

„Când m-am despărţit de Ilie în primăvară şi am încercat să-mi fac o altă relaţie, eu am cumpărat înainte de Paşti 2 excursii, cea de la Saint Tropez şi cea din Dubai. Credeam că pot eu să-mi fac o relaţie şi pot să merg cu persoana aia. Persoana aia a zis că nu a fost foarte mult în călătorii. Era o surpriză de Paşti. M-am dus eu cu sora mea. Acum dacă s-a purtat Ilie mai frumos, m-am dus cu Ilie. Am cumpărat eu de pe cardul meu din venitul meu. Am plătit cazarea 2700 de euro pentru Saint Tropez, iar avionul separat. (n.r. Pentru călătoria din Dubai a plătit) 2100 euro cu vedere spre ocean”, a spus Brigitte la Pro TV. (libertatea.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici