Dosarul lui Stăncioi se rejudecă la Târgu-Jiu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dosarul lui Petre Stăncioi și al jafurilor comise de acesta se va rejudeca la Târgu-Jiu.

Curtea de Apel Craiova a dispus ca dosarul să fie rejudecat, după ce a admis toate apelurile care au fost formulate la sentința pronunțată de Judecătoria Târgu-Jiu, la începutul verii. Procurorii, inculpații, dar și păgubiții au contestat condamnarea lui Stăncioi la 4 ani și jumătate de închisoare pentru faptele sale, iar admiterea apelurilor face ca dosarul să fie judecat, din nou, în această toamnă, de magistrații gorjeni.

În acest dosar au mai fost puși sub acuzare alți cinci inculpați pentru că l-au ajutat pe Stăncioi în comiterea jafurilor. Unul dintre aceștia a primit o condamnare similară cu a lui Stăncioi, iar celălalt ar fi avut de executat cu un an mai puțin dacă pedeapsa dispusă inițial la Târgu-Jiu era confirmată de Curtea de Apel Craiova.

Dosarul a fost deschis după ce Stăncioi și complicii săi au jefuit vilele în care stau omul de afaceri Nicolae Cristi Crăc și avocata Anca Dondera. Familiile acestora au fost monitorizate o bună perioadă de către gruparea de infractori, hoții sperând că vor da jaful perfect și nu vor fi prinși. Anchetatorii au avut nevoie de câteva săptămâni pentru a da de urma acestora, probele ducând ulterior la prinderea lor.

Dintre toți, doar Petre Stăncioi este judecat în stare de arest preventiv, fiind recidivist. Inițial și el fusese plasat în arest la domiciliu, dar după ce  fugit de acasă și a fost prins din nou de polițiști, nu a mai scăpat de cătușe.

1 Comentariu pentru “Dosarul lui Stăncioi se rejudecă la Târgu-Jiu”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici