Șuță: Nu înțeleg ce mai caută Cotrună la șefia DGASPC Gorj

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Denisa Șuță nu înțelege de ce Dumitru Cotrună încă se află la șefia Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Gorj.

Vicepreședintele PNL a vorbit, joi, în conferința de presa a partidului, despre un raport rezultat în urma unei anchete derulate în instituția din subordinea Consiliului Județean. Acolo ar fi menționată inclusiv situația unei minore gravide, aflată în plasament, care ar fi fost dusă la întrerupere de sarcină.

„Situațiile din DGASPC sunt de-o gravitate extremă. Nu înțeleg cum de Cosmin Popescu îl tolerează, în continuare, pe Cotrună” a comentat Șuță.2 Comentarii pentru “Șuță: Nu înțeleg ce mai caută Cotrună la șefia DGASPC Gorj”

  1. Ceea ce nu intelege doamna adevarata care si-a inselat sotul cu prietenul lui cel mai bun, e ca si atunci cand renunti la o functie, vrand-nevrand, datoria si responsabilitatea iti cere sa lasi ordine si lucrurile puse la punct.Orice greseli o fi facut dl.general nu este murdar ca tine si ca multi altii care il judeca acum. Ceea ce a fost dl.general, tu, cucoana guresa(si atat), nu vei fi nicodata! Sa fie sanatos si sa inteleaga ca oricine ar fi fost in locul dumnealui ar fi fost la fel lovit de cei care ii vaneaza locul!

  2. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici