Matteo feat. Keed x Gabi Bagu – Dar-ar naiba

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Matteo a colaborat cu Keed și Gabi Bagu pentru un nou single, cu influențe din muzica populară, intitulat ”Dar-ar naiba”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Claudiu Stan.

În timp ce piesa “Panama” cucerește Asia, ajungând pe locul al treilea în topurile celor mai căutate melodii din China, Matteo lansează un single nou, în colaborare cu Keed și Gabi Bagu – “Dar-ar naiba”. Compoziția piesei este semnată de Matteo, acesta lucrând împreună cu Răzvan Mihăilă, Peter Hathazi și Bogdan David Ioniță, în studioul lui Mattman Music, locul unde compune atât piese proprii, cât și pentru alți artiști din România.

Single-ul “Dar-ar naiba” este acompaniat de un videoclip filmat în București și regizat de Claudiu Stan. Scenariul clipului este inspirat de filmul ”50 Shades of Grey”.

Matteo a abordat genul reggae și dancehall încă din 2006, când s-a lasat pe piața muzicală din România. Inspirat de artiști precum Bob Marley, Peter Tosh, Chaka Demus & Plies, Black Uhru, Matteoîmbină sound-urile reggae cu cele balcanice. Acesta a fost motivul pentru care Loredana l-a contactat pe Matteo pentru piesa “Depărtare, depărtare”. Cântecul a devenit un hit, iar Matteo a devenit unul dintre cei mai buni artiști de muzică reggae din România. Au urmat numeroase colaborări cu nume precum Delia Matache, Claudia Pavel, Wassabi, Alex Velea, Anda Adam, DJ Rynno & Silvia, Amsterdam Avenue, Bloggers sau Taraful din Clejani, pentru care a compus și produs melodii.

În 2010, Matteo a lansat primul single solo,  “Lovaman” și a cântat cu cei de la Narcotic Sound & Christian D.  În lista hiturilor sale se regăsesc piese ca “Andale”, “Gândesc cu voce tare”, “Amândoi”, “Mi-e bine” (alături de Lidia Buble).

1 Comentariu pentru “Matteo feat. Keed x Gabi Bagu – Dar-ar naiba”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici