Minerii și energeticienii cer DREPTURILE tăiate în 2012

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Liderul sindical Dan Pârvulescu speră ca anul bun pentru CE Oltenia să se resimtă și-n buzunarele  minerilor și energeticienilor.

După ani în care compania s-a zbătut să supraviețuiască, 2017 a adus vânzări fără precedent de energie, la prețuri record.

Deocamdată, însă, salariații nu prea au de beneficiat de pe urma profitului obținut de CEO. Administrația abia a acceptat să majoreze, de la 1 septembrie, cele mai mici 800 de lefuri. În plus, în cariere este dezastru, pentru că nu s-au mai făcut reparații și revizii.

”După atâtea minusuri în ultimii ani, toată lumea speră să se revină la veniturile din 2012” afirmă președintele FNME.

Liderul Federației Mine Energie este mulțumit că găsește deschidere la Ministerul Energiei, unde își desfășoară activitatea doi secretari de stat din Gorj, Andrei Maioreanu și Doru Vișan.

Pârvulescu acuză, însă, legislația proastă care duce la tărăgănarea licitațiilor, ceea ce afectează activitatea CEO.

Întrebat dacă minerii și energeticienii ar fi de acord ca CE Oltenia să dea din nou bani pentru sport, Dan Pârvulescu a răspuns că NU câtă vreme nu-și recapătă drepturile salariale tăiate în 2012.


2 Comentarii pentru “Minerii și energeticienii cer DREPTURILE tăiate în 2012”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. bravo domnule Pirvulescu,macar dumneata sa ne aperi,si sa ne sustii pentru ca ceilalti sunt niste mafioti isi apara propriile interese-suntem alaturi de dumneavoastra si va urmam.va salut

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici