Clubul Sportiv Municipal, ÎNFIINȚAT. Toader Pasti: Eu, cu Narcisa și Rotaru găsesc MILIARDE pentru finanțarea acestui club

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Consilierii din Târgu-Jiu au votat în unanimitate dar cu scandal, luni după-amiază, înființarea unui club sportiv municipal. Așa cum au promis, social-democrații au venit inițiativa.

Cristian Toader Pasti a precizat că trebuie făcut ceva pentru preluarea grupelor de copii și juniori de la Pandurii Târgu-Jiu, grupe care au fost lăsate de izbeliște iar din septembrie ar trebui înscrise în diverse competiții.

Deși înființarea clubului municipal s-a aflat și-n programul primarului Marcel Romanescu, Eduard Berca a avut ceva de vociferat la proiectul PSD. Liberalul s-a legat de faptul că nu există un regulament de funcționare. Toader Pasti a replicat că astea sunt detalii și că importantă este apariția clubului.

Pentru că unii consilieri locali și-au exprimat temerea că n-o să existe fonduri pentru finanțarea noului club, Cristian Toader Pasti a dat asigurări că se vor găsi, la rectificare, și a comentat că oricum sunt destui bani care se cheltuiesc aiurea.

În cele din urmă, proiectul a fost votat de toți consilierii municipali prezenți la ședință.


1 Comentariu pentru “Clubul Sportiv Municipal, ÎNFIINȚAT. Toader Pasti: Eu, cu Narcisa și Rotaru găsesc MILIARDE pentru finanțarea acestui club”

  1. Mai Pasti tu trebuie sa preiei grupele de juniori ale lui mu-ma-ta si ale lui tac’tu pavaliciule.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici