INTERVIU: Laurențiu Diaconescu: Daniela Cornea a fost de mână cu Cotruna la Muja. A picat testul

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Laurențiu Diaconescu le cere partidelor politice SĂ NU INTERVINĂ în desemnarea noului șef de la DGASPC Gorj.

“Direcția este una foarte grea, pe marginea prăpastiei. Este nevoie de un om competent pe postul de director general” a declarat, astăzi, într-un interviu acordat presei locale, directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Gorj.

Diaconescu a primit dispoziție să conducă direcția, pentru următoarele două săptămâni, după ce Dumitru Cotruna a intrat în concediu de odihnă.

Laurențiu Diaconescu afirmă că problemele  sunt numeroase și aproape de speriat, în DGASPC Gorj: apartamente de tip familial care necesită licențiere urgentă, trebuie aprobate organigrama, ștatul de funcții și regulamentele de organizare și funcționare a centrelor. În plus, există un deficit de personal în centrele de plasament.

Diaconescu este de părere că haosul de la Protecția Copilului a apărut după ce fostul președinte al Consiliului Județean, Ion Călinoiu, i-a desființat postul de la resurse umane. În plus, spune că Dumitru Cotruna s-ar fi înconjurat numai de incompetenți.

Deși Daniela Cornea(fostă Michi) a declarat că nu-și dorește postul de director general al DGASPC Gorj, Laurențiu Diaconescu a ținut să-i transmită un mesaj după ce a aflat c-ar fi fost cu jalba-n proțat la Ninel Muja, vicepreședintele ALDE al Consiliului Județean.


2 Comentarii pentru “INTERVIU: Laurențiu Diaconescu: Daniela Cornea a fost de mână cu Cotruna la Muja. A picat testul”

  1. Mai pitziponcule , daca sunt atat de multe probleme nerezolvate , si te sperie ( problemele) ,tu pentru ce ai incasat salariul timp de 20 de ani ? Inseamna ca tu si seful tau Cotruna chiar nu ati facut nimic in aceasta perioada mai ales de cand esti director adjunct?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici