Lara Fabian – Growing Wings

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lara Fabian a lansat videoclipul noului single ”Growing Wings”. Acesta este primul extras de pe albumul “Camouflage”, așteptat pe piață în luna octombrie. Materialul va fi promovat și în România, artista de origine belgiană urmând să concerteze, anul viitor, la București și Cluj-Napoca.

Lara Fabian începe promovarea noului album ”Camouflage” cu piesa ”Growing Wings”. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Senol Korkmaz și produs de Matt M. Ersin. ”Growing Wings” este compusă de Lara Fabian în colaborare cu Moh Denebi și Sharon Vaughn.

”Camouflage” este cel de-al 13-lea album de studio al artistei și cel de-al 5-lea LP cu versuri în limba engleză. Discul va fi lansat pe 6 octombrie 2017.

Lara Fabian, sau Lara Crokaert, pe numele său real, a lansat discul de debut în 1991, acesta aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. Cel de-al doilea album al său – “Carpe Diem”, a apărut 3 ani mai târziu și i-a adus de trei ori premiile Felix şi Juno.

În 1996 a devenit cetăţean canadian, fiind aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea sa Esmeraldei pentru producţia “Cocoşatul de la Notre Dame”. Pe 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat “Ma vie dans la tienne”, promovat în cadrul turneului din Europa, în cursul anului 2016.

Lara Fabian va reveni anul viitor în România pentru a susține două noi concerte. Artista belgiană va cânta pe 29 martie la Sala Palatului din București, două zile mai târziu, pe 31 martie urmând să concerteze la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Spectacolele fac parte din turneul de promovare a albumului ”Camouflage”.

2 Comentarii pentru “Lara Fabian – Growing Wings”

  1. cu o singura precizare…concertul de la Bucuresti va fi pe data de 31 martie 2018 iar cel de la Cluj Napoca va fi pe 29 martie 2018….zi faina va doresc!

  2. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici