Deputatul Vâlceanu: Este FRUSTRANT! Am rămas SINGURUL care mai vorbește despre MIXUL energetic

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deputatul Vîlceanu, singurul parlamentar de Gorj care mai vorbește despre MIXul  energetic, promis de toate partidele în campaniile electorale de anul trecut. ”Este frustrant, am rămas singurul! Nu sindicate, nu directori din CEO, nu presă! Nimeni nu mai vorbește despre mix” observă liderul PNL Gorj.

Reacția vine în condițiile în care, săptămâna trecută, prețul la energie a explodat, din nou. Pe 1 august, preţul mediu pe PZU a fost de 330,05 lei/MWh, pe 4 august ajunsese la 445,47 lei/MWh, cu un maxim de 570 lei/MWh în intervalul orar 12.00- 13.00.

”Vinovate sunt autoritățile române care n-au reușit să facă mixul energetic și un coș, o echilibrare din interior” spune Dan Vâlceanu.

Liderul PNL Gorj  crede că nu există interes să apară mix energetic în România. Altfel, nu ar fi fost respinsă Legea Holdingului, la finalul sesiunii parlamentare trecute.

Dan Vâlceanu constată că, exceptându-l pe el, nici sindicatele, nici parlamentarii puterii, nici șefi din Complexul Energetic Oltenia nu mai militează pentru mixul energetic.

Creșterea exagerată a prețului megawattului se va resimți în facturile primite de populație.  Energia electrică s-a scumpit, deja, cu 8% de la 1 iulie.

Deputatul Vîlceanu știe cine este ”tartorele” în domeniul energetic: Iulian Iancu, șeful Comisiei de Industrii a Camerei Deputaților. Spune că, în ultimii 10 ani, tot ce înseamnă legislație în domeniul energetic a avut semnătura lui Iancu.


2 Comentarii pentru “Deputatul Vâlceanu: Este FRUSTRANT! Am rămas SINGURUL care mai vorbește despre MIXUL energetic”

  1. Da ,ai ramas singurul cu zecile de milioane de euro mulse din casieria SC ROMINEX MINING ENGENERING SA .Firma a intrat in faliment simultan cu intrarea patronului in parlament.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici