Victor Hănescu, în weekend, la Târgu-Jiu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fostul tenismen Victor Hănescu, prezent la sfârșitul săptămânii trecute la Târgu-Jiu la un turneu de tenis dotat cu premii în valoare de 45.000 de dolari.

Hănescu a venit, în calitate de antrenor și reprezentant al propriei academii de tenis, la Turneul Futures de la Târgu-Jiu, competiţie ce se desfăşoară în cadrul Bazei Sportive Elite Club până pe data de 6 august.

Fostul număr 26 mondial a pus la punct detaliile și pentru tabăra de antrenament pe care vrea s-o organizeze la Târgu-Jiu, în perioada 6-13 august.

Turneul de tenis de la Târgu-Jiu include trei competiții diferite, la care participă sportive din 22 de țări, cele mai îndepărtate fiind Statele Unite ale Americii, Japonia sau Indonezia. Câștigătoarele nu vor pleca de aici doar cu bani, ci și cu 12 puncte care contează în clasamentul WTA.

Proiectul cu care Victor Hănescu va reveni în august, la Târgu-Jiu, se numește  «Train like a PRO». Va fi un cantonament de 8 zile pe baza de la Tenis Club Elite.Victor Hănescu a comentat, cu această ocazie, și nereușitele Simonei Halep și Monicăi Niculescu. Cele două mari jucătoare au ratat finalele de la Roland Garros și Wimbledon. Hănescu este convins, însă, că Halep va reuși să devină numărul unu mondial.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici