Ordinul Florescu produce efecte. N-a vrut s-o lase în Prefectură pentru că avea fusta prea scurtă!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Regulamentul lui Florescu a intrat în vigoare. O femeie cu fustă prea scurtă n-a fost lăsată, luni dimineață, să intre în Prefectura Gorj. Asta deși angajatele de la Consiliul Județean n-au nicio problemă să vină în ținute sexy la serviciu.

După a ce dat ordinul, prefectul de Gorj a plecat în concediu așa că a scăpat de întrebările jurnaliștilor.

O româncă, stabilită în Italia, a fost întoarsă din drum de gardianul care i-a explicat că trebuie să revină cu o fustă mai lungă.

Un bărbat, care avea nevoie de o ștampilă, a avut și el de așteptat până ce, conform noului ordin, un funcționar s-a sinchisit să vină până la poartă să îl preia. Omul a constatat că regula ținutei este valabilă doar pentru cetățenii de rând și nu și pentru angajate care au defilat pe scările Prefecturii ca la o prezentare de modă.

Senatorul Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, a promis că va purta o discuție serioasă cu Ciprian Florescu pentru că este anormal ca oameni veniți de la mulți kilometri distanță să fie întorși din drum pe motiv că nu sunt îmbrăcați decent.

Florin Cârciumaru zice că și alți prefecți au încercat, în perioada cât el a fost primar al Târgu-Jiului,  să dea ordine de restricționare a accesului în Prefectura Gorj, dar de fiecare dată li s-a opus.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean, a fost pus în dificultate de jurnaliștii care i-au transmis că și angajatele instituției pe care o conduce vin în fuste scurte la serviciu.

Cu blugi rupți și un mesaj tendențios pe tricou, avocatul Gheorghe Pecingină s-a prezantat, luni dimineață, la Prefectura Gorj pentru a contesta ordinul prefectului care restricționează accesul cetățenilor și al jurnaliștilor.

”Dacă nu eram o figură cunoscută, probabil nu mă primeau” a comentat vicepreședintele liberal.2 Comentarii pentru “Ordinul Florescu produce efecte. N-a vrut s-o lase în Prefectură pentru că avea fusta prea scurtă!”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici