Imagine de milioane! Cum și-a surprins Vladimir Drăghia fiica de doar câteva zile! Poza face senzație pe internet

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

De când a devenit tătic de fată, Vladimir Drăghia nu-și mai încape în piele de fericire. Și imortalizează fiecare gest al micuței Alaia Zora. Așa s-a întâmplat și duminică, iar internauții au fost cuceriți de ipostaza în care a fost surprinsă fetița actorului.

Vladimir Drăghia a devenit tătic pentru prima dată săptămâna trecută. Iar duminică, la ceas de sărbătoare, el și-a surprins fetița în timp ce zâmbește în somn. Alaia Zora i-a cucerit pe internauți, care au dat like după like și o mulțime de mesaje.

“Am înțeles că ar fi nevoie de niște vreme frumoasă la mare și am zis să încercăm să ajutăm și noi cum putem.
#alaiazoradraghia”, a scris Vladimir Drăghia pe o rețea de socializare.

“Rânjită mică! Ce scumpă e! Să vă trăiască, Vladimir și să fie sănătoasă!” e doar unul dintre mesajele postate de fanii actorului.

Despre cariera lui Vladimir Drăghia

Înainte de a fi actor, Vladimir a fost înotător de performanţă şi o perioadă a făcut parte chiar din lotul olimpic. A fost în lotul olimpic şapte ani şi a facut înot de performanţă 12 ani. După liceu, a obţinut două burse în America. Din diferite motive financiare, nu a reuşit să plece, aşa că a plecat în Italia să încarce tiruri, la negru. Apoi, încet-încet, a reușit să se impună în showbiz-ul românesc cu câteva roluri în diverse seriale sau apariții în reality-show-uri.

sursa: spynews.ro

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici