“Prințul” Cristea, ruinat! Dezvăluiri-bombă din viața pe care o duce fostul fotbalist!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

După ce relația pe care o avea cu Maria Păuna s-a dus pe apa sâmbetei,  „Prinţul” Cristea este urmărit de ghinioane. Probleme financiare l-au adus pe fostul fotbalist într-o situație neplăcută.

Viaţa lui Adrian Cristea nu e nici pe departe una roz. Conform unor surse bine informate, fostul star de la Dinamo și de la FCSB se confruntă cu probleme financiare. Din acest motiv, “Prințul” a luat o decizie disperată. Mai exact, pentru a face rost de bani, Adrian Cristea şi-a vândut maşina pe care o deţinea. Mai mult decât atât, nici afacerile pe care părinţii lui le deţin în Moldova nu merg aşa cum trebuie.

Disperat, Adrian Cristea a luat o decizie total neașteptată. „Prinţul” a renunţat la viaţa de huzur din Capitală şi s-a mutat la Iaşi, acolo unde locuiesc părinţii lui.

Adrian Cristea (33 de ani) are o fetiţă, Rania, din relaţia cu Denisa Nechifor. În cariera sa de fotbalist, Adrian Cristea a evoluat pentru următoarele echipe: Politehnica Iaşi, Dinamo, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Standard Liege, Steaua, Maccabi Petah Tikva şi Concordia Chiajna.

De la gruparea ilfoveană, el a fost dat afară în iarna acestui an. Antrenorul Dan Alexa a anunţat că motivul despărţirii a fost vârsta lui Adrian. Tehnicianul a spus că şefii clubului vor ca media de vârstă a echipei să scadă. Pentru echipa naţională, Adrian Cristea a jucat de nouă ori şi nu a reuşit să marcheze vreun gol.

sursa: spynews.ro

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici