Narcis Daju: Un primar va aștepta 2 zile ca să intre la 4-5 servicii din Prefectură

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Primarii ce vor veni, la Prefectura Gorj, și vor vrea să discute la 4-5 direcții, vor avea de așteptat 2 zile, conform prevederilor ordinului de restricționare a accesului, emis de Ciprian Florescu- a calculat  jurnalistul Narcis Daju. În plus, prefectul va putea afla exact cu cine va discuta un ziarist, pentru că totul va fi trecut într-un registru. Asta contrar jurisprudenței CEDO care arată că sursele jurnaliștilor sunt SECRETE. Foștii prefecți de Gorj, Manta, Andrei și Banța, ne-au spus ce părere au despre ordinul lui Florescu.

Jurnalistul Narcis Daju a identificat hibele Ordinului 194, de restricționare a accesului în Prefectura Gorj.

Daju crede că măsura luată de conducerea Prefecturii Gorj are alt substrat: „o altercație între o nevastă supărată a unui șef și o subalternă darnică”.

”De-a lungul timpului, la cabinetul prefectului, au avut loc conflicte între domnișoarele care își disputau masculul alfa” declară jurnalistul Gorj News.

Am întrebat foști prefecți de Gorj cum văd ordinul emis de Ciprian Florescu. Pantelimon Manta a fost surprins să afle c-a fost dată o asemenea directivă, culmea, tocmai de un fost ziarist.

Liviu Andrei ne-a povestit că și pe vremea lui au venit indicații de la ministru, de a monta instalație de acces cu cartele în Prefectura Gorj. A refuzat însă.

Victor Banța crede că Ciprian Florescu ar trebui să-și abroge singur ordinul emis, până nu este prea târziu. I se pare că documentul are un profund caracter discriminatoriu.1 Comentariu pentru “Narcis Daju: Un primar va aștepta 2 zile ca să intre la 4-5 servicii din Prefectură”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici