Lădaru: Florescu a stabilit cât de scurte trebuie să fie fustele jurnalistelor?

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Liderii politici sar la gâtul prefectului Florescu după ce a anunțat restricționarea accesului cetățenilor și jurnaliștilor în Prefectura Gorj, începând de luni.

Printre altele, noul regulament prevede și cum să te îmbraci atunci când intri în prefectură.

“Nu știu dacă a stabilit și cât de scurte sau lungi să fie fustele jurnalistelor. Putea să pună o tăbliță ca la Mănăstirea Lainici! Este penibil!” comentează Eduard Lădaru, președinte ALDE Târgu-Jiu.

“Acestea sunt atitudini comuniste ale unor oameni care se visează pe moșia lor, pentru a-și proteja intimitatea. Este un abuz!” reacționează prim-vicepreședintele PNL Târgu-Jiu, Eduard Berca.

Pentru Nicolae Davițoiu, liderul PMP Gorj, restricționarea accesului jurnaliștilor în Prefectura Gorj este o măsură antidemocratică.

Întrebat de jurnaliști cum vede măsura luată de Ciprian Florescu, Florin Cârciumaru a evitat să comenteze motivând că nu are detalii.

Senatorului n-a părut să-i convină, însă, decizia reprezentantului guvernului în teritoriu. Cârciumaru a văzut că, la Parlament, presa este liberă să-și facă meseria amenajându-și chiar și studiouri, la evenimentele importante.

2 Comentarii pentru “Lădaru: Florescu a stabilit cât de scurte trebuie să fie fustele jurnalistelor?”

  1. Da i unui prost puterea si o sa i cunosti ,,,,,inteligenta .

  2. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici