Vâlceanu, satisfăcut c-a stat ”lângă Ponta ÎNVINSUL”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Pentru mine, a fost un moment de satisfacție să stau lângă Ponta ÎNVINSUL”. Dan Vâlceanu crede că fostul premier și lider PSD este la fel de vinovat, precum colegii săi de la Gorj, de eșecul social-democratului Aurel Popescu, în alegerile parțiale din 11 iunie.

Liderul PNL Gorj știe de ce a venit Ponta la Târgu-Jiu, la învestirea lui Marcel Romanescu, ”ca să-i mai dea un bobârnac lui Dragnea”.

”A venit ca să puncteze în războiul lui intern. Nu l-a interesat niciodată de Gorj” a comentat Vâlceanu, la Interviurile Infinit FM.

Dan Vâlceanu nu regretă că nu l-a desemnat pe Marcel Romanescu candidat PNL, în vara anului trecut. Spune că, atunci, conjunctura era alta și ar fi fost foarte dificil de câștigat Primăria Târgu-Jiu.

Liderul liberal crede că victoria PNL, în parțialele de luna trecută, s-a datorat atât profilului candidatului cât și modului în care partidul s-a mobilizat.

2 Comentarii pentru “Vâlceanu, satisfăcut c-a stat ”lângă Ponta ÎNVINSUL””

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Mai Vilcene , mai de ce minti ? Tu nu ai stat alaturi de Ponta , tu ai stat in spatele lui Ponta . Ponta statea la masa langa Aurel Popescu iar tu in picioare langa usa , in spatele lui Ponta ,,,,invinsul .Cel invins esti tu fiindca fiind pesedist din tata in fiu ai fost invins de penelistul Marcel Romanescu . Romanescu a castigat primaria in pofida tradarilor penelistilor vopsiti in galben din rosu PSD .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici