Vâlceanu: Bobaru are FRUSTRĂRI. Bobaru: Cred că Vâlceanu a avut o RĂTĂCIRE în gândire

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tensiuni în interiorul PNL Gorj. Vâlceanu îi cere lui Bobaru ”să-și depășească frustrările”. În replică, primarul din Bumbești-Jiu zice că are ștate vechi în PNL, nefiind traseist ca alții.

Liderul PNL Gorj  a fost deranjat de afirmația lui Constantin Bobaru cum că victoria din 11 iunie de la Târgu-Jiu, îi aparține lui Marcel Romanescu, nefiind meritul partidului.

„Bobaru are unele frustrări pe care nu i le înțeleg. În emisiuni, nu spune o vorbă de PSD ci numai despre PNL” a comentat Dan Vâlceanu, la Interviurile Infinit FM.

Vâlceanu a explicat că nu poate face pași de împăcare către Bobaru pentru că i se pare că primarul din Bumbești-Jiu nu vrea așa ceva.

”Nu poți să spui că partidul nu are niciun merit în victoria din 11 iunie, este o remarcă răutăcioasă” a comentat deputatul.

Constantin Bobaru crede că Dan Vâlceanu a avut ”o rătăcire” dacă a declarat despre el că are frustrări.

Edilul zice că face politică așa cum crede de cuviință pentru că este un liberal vechi și nu s-a plimbat prin alte partide, aluzie la tinerețea social-democrată a liderului PNL Gorj.

2 Comentarii pentru “Vâlceanu: Bobaru are FRUSTRĂRI. Bobaru: Cred că Vâlceanu a avut o RĂTĂCIRE în gândire”

  1. Din pacate Bobaru are dreptate , Marcel Romanescu a castigat singur alegerile , nici un ciumpalac din conducere PNL Gorj sau central nu a urcat cu el pe cele 600 de scari de bloc , sa bata din usa in usa stand de vorba cu alegatorii . Sa vina si Carlita peRon in campanie .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici