Real Târgu-Jiu, în primele 32 de echipe la Cupa României

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

La turneul de minifotbal din acest an, organizat la Cluj-Napoca în perioada 7-9 iulie, au participat 84 de echipe.

Printre acestea s-a regăsit și formația gorjeană, Real Târgu-Jiu. Echipa este condusă de Luis Ionuț Popa, premiat la finele sezonului trecut cu un trofeu de excelență de ACS Minifotbal Gorj pentru susținerea minifotbalului la nivel local.

Real Târgu-Jiu a fost plasată în grupa 24 a competiției și a pornit cu stângul, un eșec cu 0-2 în fața echipei de pe locul 7 din campionatul de la București, NSN București. Eșecul nu i-a demoralizat pe băieții în verde și aceștia s-au mobilizat în jocul doi învingând în sesiunea de seară echipa Auxerre Florești, scor 1-0 prin golul lui Constantin Lupu.

Victoria i-a dus pe cei de la Real Târgu-Jiu în ziua a doua de competiție, faza meciurilor eliminatorii. În prima fază eliminatorie, Real a înfruntat o câștigătoare de grupă,  Zoppas Industries Timișoara, și s-a impus cu scorul de 2-1 după golurile marcate de Bucă și Berca. Reprezentanta Gorjului a obținut astfel biletele pentru faza 16-imilor acolo unde a întâlnit o echipă din Bistrița, Energoplast. După 3 jocuri într-un timp relativ scurt, oboseala s-a resimțit în jocul gorjenilor care au avut de înfruntat și căldura verii. Real a avut șansele ei în meciul cu Energoplast dar lipsa de inspirație în fața porții a făcut ca „verzii” să înscrie un singur gol, prin Mădălin Murdărea. Bistrița a fost mai pragmatică în fața porții, a marcat de 3 ori și s-a calificat în faza optimilor, acolo unde a pierdut greu cu eventuala finalistă, FC Boromir Râmnicu Vâlcea, după executarea loviturilor de la 7 metri.

Finala Cupei României s-a disputat duminică după-amiaza, între echipele CS Luceafărul Florești Cluj și FC Boromir Râmnicu-Vâlcea și a fost câștigată de clujeni cu scorul de 2-1.

Județul nostru a fost reprezentat la acest turneu final și de doi organizatori de la Târgu-Jiu: președintele Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, Cosmin Iosu și secretarul Asociației, David Constantinescu, ambii făcând parte din echipa de organizatori ai Federației de Minifobal din România.

Lot Real Târgu Jiu, Cupa României, Cluj Napoca, 7-9 iulie, 2017:

Portar: Dorin Hîrsu

Jucători: Mădălin Zgovancu, Dragoș Fugaru, Ionuț Berca, Cătălin Bucă, Luis Ionuț Popa, Constantin Lupu, Răzvan Rusu și Mădălin Murdărea

Rezultate Real Târgu-Jiu:
0-2 cu NSN București – grupa 24
1-0 cu Auxerre Florești – grupa 24
2-1 cu Zoppas Industries Timișoara – prima fază eliminatorie
1-3 cu Energoplast Bistrița – 16-imi

1 Comentariu pentru “Real Târgu-Jiu, în primele 32 de echipe la Cupa României”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici