EXCLUSIV. Boza: L-am angajat pe 3 luni pe Gagiu pentru a promova compania la Antena3

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Boza l-a angajat pe Gagiu pentru a promova Complexul Energetic Oltenia pe posturile naționale de televiziune. Într-un interviu pentru Radio Infinit, managerul CEO vine cu clarificări legate de majorarea salariilor minerilor, Pandurii Târgu-Jiu și Cosmin Gagiu- patronul unei televiziuni din Craiova angajat recent în companie.

Managerul Boza lucrează la un memorandum care să-i permită o rectificare bugetară. În baza sa, ar plăti orele suplimentare și ar majora cele mai mici lefuri din companie. Șeful din minerit este sigur că ministrul Toma Petcu va aproba memorandumul.

Săptămâna trecută, într-o conferință de presă, deputatul PNL Dan Vâlceanu i-a reproșat lui Sorin Boza faptul că a angajat un patron de televiziune de la Dolj deși, în cariere, e lipsă de excavatoriști. Managerul CEO ne-a explicat motivul pentru care l-a încadrat pe Cosmin Gagiu, apropiat politic de Alianța Liberalilor și Democraților: pentru promovarea CEO la nivel național.

”Este angajat pe numi 3 luni cu salariul minim pe economie” precizează Boza.

Boza neagă acuzațiile liberalului Pecingină cum că l-ar fi ajutat pe afaceristul Nicolae Sarcină în preluarea echipei de liga a treia, ACS Șirineasa. I se par niște ”gogomănii”.

Managerul CEO zice că, mai întâi, vrea să ia o decizie în ceea ce privește Pandurii Târgu-Jiu.

Boza nu spune dacă are ceva de împărțit cu Marin Condescu dar vrea o analiză a activității de la Clubul Pandurii, pe ultimul an.

Managerul CEO zice că ar fi posibilă obținerea unei derogări pentru finanțarea clubului de fotbal, acum că CEO este pe un trend pozitiv și înregistrează profit pe primele 6 luni ale acestui an.

2 Comentarii pentru “EXCLUSIV. Boza: L-am angajat pe 3 luni pe Gagiu pentru a promova compania la Antena3”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Nea Boza de ce la Antena 3 si nu la PRO TV ?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici