VIDEOCHAT în saloane de înfrumusețare

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Percheziții de amploare, marți, la mai multe studiouri videochat din Târgu-Jiu într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste jumătate de milion de euro.

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul celor de la Ordine Publică și Serviciul Acțiuni Speciale, din cadrul IPJ Gorj, au descins la 16 locații din municipiu. Cele mai multe studiouri de videochat se ascundeau în spatele unor saloane de înfrumusețare.

La sediul IPJ au fost aduse 8 persoane iar polițiștii au ridicat mai multe dispozitive electronice și sume de bani.


5 Comentarii pentru “VIDEOCHAT în saloane de înfrumusețare”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Pacat ca xista si atfel de proceduri, cel mai bine ar fi sa infiintezi un studio legal pentru a evita astfel de probleme.

  3. Videochatul este legal in Romania de foarte multi ani, pacat ca unii indivizi pateaza reputatia acesti sector economic cu astfel de treburi. Unii muncesc din greu sis-si platesc taxele la stat, iar altii isi deschid saloane de infurmusetare sau de masaj, sub acoperire si fac evaziune fiscala.

  4. Avand in vedere faptul ca acest domeniu este legal, nu inteleg solutiile aceste, este destul de acesibil sa iti deschizi un studio decent, fara sa fie nevoie sa se recurga la astfel de practici.

  5. Cred ca este penibil sa mai faci astfel de lucrui, mai ales ca nu mai merge cu mergea. Daca tot vrei sa faci aceasta activitate, iti deschizi un studio, orcum etse un domeniu legal.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici