I-a făcut ”pupincuriști” și i-a prins bine! Pasti, în locul lui Călinoiu la CJ

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

A criticat dur partidul dar n-a fost sancționat. Din contră, s-a ales cu o PROMOVARE. Cristian Toader Pasti este noul consilier personal al președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Vineri, Pasti a demisionat din funcția de director al Parcului Industrial Bumbești-Jiu, funcție care devenise incompatibilă cu cea de consilier municipal la Târgu-Jiu.

Partidul nu l-a lăsat prea mult timp fără serviciu pentru că, de astăzi, și-a și intrat în pâine la județ. Asta deși, imediat după alegerile parțiale din 11 iunie, Toader Pasti i-a făcut ”pupincuriști” pe colegii săi din PSD strânși la sediu ca să aștepte rezultatul votului.

Pasti se laudă că a lăsat ”o situație extraordinară” la Parcul Industrial: 50.000 de lei în cont, datorii zero, firme stabile cu chiriile achitate dar și o pierdere care ar trebuie recuperată până anul viitor.

Emoționat, Toader Pasti le-a povestit jurnaliștilor cât de greu i-a fost să plece, după 7 ani, de la Parcul Industrial.


3 Comentarii pentru “I-a făcut ”pupincuriști” și i-a prins bine! Pasti, în locul lui Călinoiu la CJ”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. un profesionist, ma bucur ca in sfarsit PSD-ul a facut o miscare de imagine
    fantastica.

  3. Corect , cat de grei i-a fost sa plece ,,,,dar cat de greu i-a fost sa ,, lucreze,, la Parcul Industrial cu ploaia prin acoperisul halelor si buruienile de 2 metri prin curte si pe la poarta unitatii .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici