Târgu-Jiul, SUFOCAT de traficul infernal. Ce soluții propun CANDIDAȚII

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Candidații la Primăria Târgu-Jiu promit SOLUȚII pentru fluidizarea traficului infernal din municipiu.

La Interviurile Infinit FM, independentul Viorel Caragea a prezentat câteva variante rapide. Prima măsură pe care ar lua-o ar fi deschiderea circulației pe trei benzi, pe strada Popa Șapcă. Apoi, l-ar convinge pe proprietarul parcării Rodna s-o transforme într-una supraetajată.

Caragea crede că și stația de taxi de pe Bulevardul Brâncuși îngreunează traficul. Zice că ar trebui mutată în altă parte.

Eduard Lădaru ar schimba sensul de circulație pe unele dintre străzile municipiului. În plus, candidatul ALDE spune că este nevoie urgentă de noi parcări. Pe termen lung crede că ar trebui construit un pasaj subteran.

Primarul interimar al Târgu-Jiului, Aurel Popescu, dă asigurări că autoritățile depun eforturi pentru a obține bani prin PNDL pentru realizarea unei parcări supraetajate la Piața Centrală. Edilul știe că numărul de mașini a explodat în municipiu după eliminarea taxei de mediu.

Primarul Popescu este sigur că noua parcare subterană de la stadion va ajuta la decongestionarea traficului în Târgu-Jiu. În plus, va fi realizat un nou studiu pentru a se vedea ce alte soluții poate adopta municipalitatea.


1 Comentariu pentru “Târgu-Jiul, SUFOCAT de traficul infernal. Ce soluții propun CANDIDAȚII”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici