Stela Popescu, dezvăluiri bombă! “Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat!”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Stela Popescu, la 81 de ani, a dat frâu liber tuturor detaliilor din viaţa sa şi a dezvăluit o serie de lucruri mai intime din viaţa sa. A vorbit despre sex, despre copii şi despre faptul că a înşelat.

La 81 de ani, Stela Popescu este mai energică ca niciodată. Prin simplitate a reuşit să cucerească podiumurile şi acum face la fel. Actriţa a vorbit despre viaţa sa, despre cuceririle sale şi despre sex.

“Eu nu m-am apropiat de un bărbat decât dacă îmi plăcea foarte tare. Am fost un băieţi în tinereţe. Îmi spuneau că atunci când îmi face unul curte imediat devin amică. Nu am avut întâmplări d-astea foarte multe. Eu sunt pătimaşă. (…) Eu nu mi-am dorit copii, cred că de teama de durere. Şi acum îmi este teamă. M-a muşcat la cinci ani un păianjăn veninos şi am fost operată pe viu şi d-asta. (…) Acum am strănepot şi este fantastică senzaţia. Sexul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Sexul este vital. E absolut vital. Poate că există şi o potrivire sau nepotrivire naturală. Sunt oameni care nu s-au înşelat toată viaţa. Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, cu mare grijă. Există porniri în viaţă când nu te mai poţi stăpâni. Este o stare absolut înnebunitoare. Asta nu se întâmplă des, ci foarte rar. M-am simţit vinovată apoi. Şi acum mă mai gândesc. Am crezut că nu pot să mă mai pun pe picioare o vreme după moartea lui Puiu” a spus Stela Popescu la “Xtra Night Show”.

Stela Popescu (81 de ani) este o actriță de teatru, film și televiziune. A realizat cupluri celebre alături de Ștefan Bănică și Alexandru Arșinel.

sursa: spynews,ro

1 Comentariu pentru “Stela Popescu, dezvăluiri bombă! “Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat!””

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici