Nelu Popescu: Nu e realitatea care pare. Mă înțeleg foarte bine cu Vasile Moșoiu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Partenere la județ și guvernare, PSD și ALDE se războiesc ”pe viață și pe moarte” pentru Primăria Drăguțești. Sindicatele din minerit sunt și ele implicate în bătălie. FNME pare să-l susțină pe Ion Dumitru Popescu iar SMEO pe Gheorghe Butan. Un sindicat din cadrul FNME a publicat, pe Facebook, un filmuleț cu liderul PSD Drăguțești, Vasile Moșoiu, la discuții pe o terasă cu doi lideri sindicali din SMEO, apropiați de-ai președintelui Gabriel Căldărușe. Culmea este că primarul interimar de la ALDE, Nelu Popescu, susține că se înțelege foarte bine cu social-democratul Moșoiu.

Sindicaliștii din Complexul Oltenia se implică în bătălia politică de la Drăguțești. Constantin Mitrescu, vicepreședinte FNME, îi critică pe oamenii lui Căldărușe pentru întâlnirea cu Moșoiu. Spune că SMEO este ”o mizerie de sindicat” care  dovedește că are interese politice.

Vasile Moșoiu cataloghează drept diversiune filmarea de la terasă. Spune că ieșise la o cafea cu doi vechi prieteni, în niciun caz ca să strângă bani pentru campania candidatului PSD Gheorghe Butan. Fostul edil zice că are afaceri din 1990 și n-are nevoie să ceară fonduri în altă parte.

Moșoiu știe cine s-a ocupat de treaba cu filmarea: cei de la ALDE, de teamă că vor pierde alegerile din 11 iunie. Fostul edil spune că exceptând două porți maramureșene și câteva leagăne, Ion Dumitru Popescu n-a făcut nimic în  localitate.

Primarul interimar al Drăguțeștiului, Ion Dumitru Popescu, speră ca liderii sindicali din CEO să nu se implice în campania electorală care va începe în câteva zile.

Popescu ne-a mai spus că are o relație foarte bună cu Vasile Moșoiu și că nu vrea să-l vorbească de rău pe actualul lider al PSD Drăguțești.

Ion Covrig, candidatul PMP la Primăria Drăguțești speră să profite de pe urma scandalurilor dintre PSD și ALDE. Deși candidează pe listă de partid, Covrig afirmă că vine din afara politicii iar asta ar putea fi un avantaj în fața celorlalți contracandidați.

1 Comentariu pentru “Nelu Popescu: Nu e realitatea care pare. Mă înțeleg foarte bine cu Vasile Moșoiu”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici