Leonardo DiCaprio s-a despărțit de Nina Agdal după un an de relație

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leonardo DiCaprio s-a despărțit de Nina Agdal după un an de relație și este din nou singur, citează E!News surse apropiate actorului.

Despărțirea dintre cei doi a fost una amiabilă, a spus un apropiat al cuplului, care a adăugat că au rămas prieteni și fiecare a decis să meargă mai departe.

DiCaprio, 42 de ani, și Nina Agdal, 25 de ani, au fost văzuți prima dată împreună în mai 2016. De atunci, starul de la Hollywood și fotomodelul danez au fost fotografiați de multe ori în vacanțe exotice, iar apropiații spuneau că relația dintre ei părea să devină una foarte serioasă.

Dacă la început, relația dintre cei doi părea să fie una de scurtă durată, se pare că lucrurile au devenit mai serioase. Actorul este cunoscut pentru aventurile sale cu fotomodele, însă relația cu Nina a durat mai mult decât majoritatea.

În luna iulie, Leonardo DiCaprio a fost surprins alături de Nina Agdal, model Sport Illustrated, pe o plajă din Malibu, unde s-au sărutat și s-au îmbrățișat.

Mai mult, pe parcursul relației lor, se pare că Agdal a întâlnit-o de mai multe ori pe mama actorului, un semn că lucrurile erau cu adevărat serioase. Totuși, niciunul dintre ei nu au comentat relația.

sursa: libertatea.ro

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici