Kim Kardashian și Kanye West se pregătesc de divorț. Ce i-a dat de gol

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Starul de reality-show, Kim Kardashian și rapperul Kanye West trec prin momente grele care pot duce la despărțire, după o căsnicie de trei ani. Săptămâna viitoare cei doi vor aniversa trei ani de când și-au unit destinele, însă Kanye este la o distanță de 1000 de mile de soția sa. Cu toate că bruneta publică regulat poze pe rețelele de socializare, în ultimele 4 săptămâni nu a existat nicio poză cu soțul său.

Reporterii Heat Magazine au declarat că celebrul cuplu, căsătorit din 24 mai 2014, s-ar putea pregăti pentru o despărțire. ”În acest moment, lucrurile nu stau prea bine în mariajul lor”, a declarat o sursă, conform Mirror.

Săptămâna trecută, Kanye West și-a șters atât contul de Twitter, pe care era foarte activ, cât și pe cel de Instagram. Mai mult decât atât, Kim Kardashian a participat la Met Gala, fără soțul ei, lucru ciudat, ținând cont că în ultimii patru ani cei doi au mers mereu împreună.

Rapperul s-a mutat săptămâna trecută în Wyoming pentru a lucra la noul lui album, însă unle surse au afirmat că plecarea sa nu se datorează muzicii, ci problemelor de acasă, găsind locul potrivit pentru momentul potrivit, ca să evadeze. Se pare că focoasa brunetă se bucură din plin de spațiu și libertatea pe care i-o oferă absența soțului de acasă. ”Cred că se bucură din plin de libertate, făcând doar ce vrea ea. Se bucură ieșind în oraș și petrece mai mult timp cu prietenii, decât o făcea când Kanye era prin preajmă”, a mai adăugat sursa.

sursa: click.ro

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici