Judecătorii decid în cazul elevului eminent snopit de MAMĂ

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Judecătorii decid dacă angajata Ministerului de Interne care și-a bătut copilul pe motiv că nu este olimpic la mai multe materii, va fi sau nu decăzută din drepturile părintești.

Cazul a șocat întreaga țară. Femeia, medic stomatolog în cadrul MAI, cu grad de comisar-șef, și-a bătut, cu bestialitate, băiatul de 13 ani. Deși este un elev eminent, cu 10 pe linie, femeia nu era mulțumită.

Joi, mama și fiul au avut o discuție pe tema unui proiect la fizică la care cel mic nu mai dorea să participe. Atunci, s-ar fi năpustit asupra lui lovindu-l. Plin de sânge, copilul a fugit pe scări unde a fost văzut de o vecină care a și sunat la 112.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului iar copilul a fost dus la spital pentru investigații. Avea multiple leziuni dar și  posibile mușcături pe mâini, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență.

La spital au ajuns și reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului care au demarat o anchetă. Dascălii elevului nici n-au bănuit c-ar putea fi victima violenței domestice. Situația i-a șocat mai ales că este vorba despre un elev cu media generală 10.

Dorin Tașcău, directorul Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu”

Tudor Stamatescu, dirigintele băiatului bătut, a declarat că exceptând mici momente de interiorizare nu a observat probleme comportamentale grave sau urme de violență pe trupul copilului.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici