Condescu: Mă mir că Pârvulescu a luat mașina înainte să fie angajat

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Condescu zice că Golea este singurul care decide la Pandurii și că factorul politic ar trebui să stea departe de echipa de fotbal.

În presă au apărut informații că fostul președinte nu agreează aducerea la club a lui Eugen Pârvulescu, acesta din urmă fiind susținut, însă, de liderii PSD Florin Cârciumaru și Cosmin Popescu.

Marți seară, Pârvulescu anunța la Radio Infinit că a semnat contractul de muncă. Astăzi, s-a aflat că numai administratorul judiciar, nu și cel special, și-ar fi dat acordul.

”Mă mir că Pârvulescu a luat cheile și mașina înainte să fie angajat. Dacă a venit să discute, ar fi trebuit s-o facă cu administratorul special, nu cu factorul politic” declară Marin Condescu.

Marin Condescu dă asigurări că nu are nimic personal cu Eugen Pârvulescu. Zice că el l-a inventat și l-a lansat în fotbalul mare.

“Nimeni nu are nimic împotriva lui. Pe Pârvulescu l-a dat afară fosta AGA, defecțiunile s-au produs după 2013” afirmă Condescu.

Marin Condescu ne-a mai spus că minimum 7 oameni de afaceri s-au arătat interesați să susțină financiar Pandurii Târgu-Jiu. Fostul președinte spune că activitatea clubului trebuie mutată în mediul privat pentru că sunt slabe șanse ca CE Oltenia să reia finanțarea.

1 Comentariu pentru “Condescu: Mă mir că Pârvulescu a luat mașina înainte să fie angajat”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici