Alina Eremia – Nanana

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alina Eremia vine cu un nou videoclip și o piesă perfectă pentru sezonul estival. Cântăreața s-a lăsat îmbrăcată în kilograme de lipici pentru acest nou material video plin de energie pozitivă.

“Nanana este un one woman show. Este o piesă perfectă pentru sezonul estival. Am repetat foarte mult și, coordonată de Mădălin, am construit o coregrafie urban-fusion care să reflecte perfect starea piesei. Cireașa de pe tort este look-ul abordat pentru acest videoclip, acel second skin din glitter. Abia aștept să vedeți rezultatul final!” a declarat Alina.

”Mădălin este un dansator și un coregraf excepțional. Când mi-a prezentat coregrafia, am fost încântată și provocată în același timp să îmi depășesc limitele. Mi-a insuflat încrederea de care aveam nevoie, a avut răbdare să îmi explice pas cu pas dansul. Mă bucur tare mult că am colaborat cu el și rezultatul este pe placul amândurora” spune Alina Eremia.

Piesa “Nanana” este produsă și compusă în studioul de producție Kazibo, împreună cu Lu-K Beats, și se va regăsi pe primul album solo pe care Alina Eremia îl va lansa în toamnă.

Alina este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, iar recent am ascultat-o cu un nou single, ”Poartă-m”. Alina s-a lansat prin intermediul trupei Lala Band, pentru ca apoi să meargă pe cont propriu cu single-uri care aproape tot timpul au fost în topul difuzărilor: ”Vorbe pe dos”, ”Dulce și amar”, alături de DJ Sava și What’s Up sau ”A fost o nebunie”.

1 Comentariu pentru “Alina Eremia – Nanana”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici