ȘOC: Ion Tudor: Firmă de DETECTIVI pe urmele senatorului Cârciumaru!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ion Tudor, foc și pară. Șeful drumarilor este supărat atât pe presa locală, care a relatat că ar fi fost audiat miercuri la DNA Craiova, cât și pe cei care l-ar fi urmărit în trafic pe senatorul Florin Cârciumaru.

Un ziar local a anunțat că șeful Secţiei Târgu-Jiu a Drumurilor Naţionale, ar fi fost citat la audieri la DNA Craiova, într-un dosar care vizează acordarea contractelor de deszăpezire. Tudor a negat imediat afirmând că nici el, nici subalternii săi nu au fost chemați de procurorii anticorupție.

”A fost o dezinformare crasă a unor indivizi care urmăresc să discrediteze anumite persoane mai vocale din Gorj” crede Ion Tudor.

Ion Tudor a aflat că o firmă de detectivi ar fi fost angajată pentru urmărirea senatorului Florin Cârciumaru. Așa își explică filmulețele cu mașina liderului PSD în diverse zone din oraș.

”Nu poți să formezi grupuri care să urmărească un senator al României, este o faptă gravă! Așa pot apărea și alți indivizi care să atenteze la viața unui senator” afirmă fostul șef al Poliției Locale.


1 Comentariu pentru “ȘOC: Ion Tudor: Firmă de DETECTIVI pe urmele senatorului Cârciumaru!”

  1. Fugi mai neica Tudore si te culca cu toata scenarita asta ridicola .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici