Eugen Pârvulescu: Am semnat contractul cu Pandurii

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Eugen Pârvulescu a semnat contractul cu Pandurii Târgu-Jiu.

Revenit pentru a treia oară la clubul gorjean de fotbal, fostul președinte a fost, marți seară, în studioul Radio Infinit, în emisiunea ”Sportul Gorjean”.

”Nu puteam refuza oferta venită din partea membrilor asociați de a da o mâna de ajutor acum când Pandurii se află într-o situație dificilă” a spus Pârvulescu.

Pârvulescu nu-și arogă merite pentru reușita surprinzătoare a pandurilor din partida de luni seară cu Concordia Chiajna. Spune că laudele trebuie aduse lui Flavius Stoican pentru că a făcut mutări inspirate și a știut cum să-și mobilizeze elevii.

Presa locală a remarcat că revenirea lui Pârvulescu la Pandurii a readus și acționarii alături de echipă. Fostul președinte nu a putut spune dacă se va afla sau nu pe bancă la partida de vineri cu ASA Târgu Mureș.


2 Comentarii pentru “Eugen Pârvulescu: Am semnat contractul cu Pandurii”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Faca mai lingi si a treia oaraunde ai scuipat inseamna ca ai ajuns raude tot. Dar cum de pina acum nu am auzit de asta la nici o echipa, cum de numai Pandurii il pripasesc prin curtea lor, la altii de ce nu se duce? A oare pentru ca e blatist?” Nu iese fum fara foc.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici