Nicolae Davițoiu: E o idee foarte PROASTĂ să facem crescătorie de câini în Târgu-Jiu. Trebuie EUTANASIAȚI

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Nu sunt de acord să facem crescătorie de câini în Târgu-Jiu”. Nicolae Davițoiu nu mai vrea încă un padoc cu 400 de locuri în municipiu, deși consilierii PMP au votat pentru.

”Hotărârea a fost una proastă. Ar trebui aplicată legea iar câinii să fie eutanasiați” a comentat Davițoiu la Interviurile Infinit FM.

Reacția liderului PMP Gorj a venit după ce consilierul local PNL, Mihai Paraschiv, l-a pus la zid pe primarul interimar Aurel Popescu pe motiv că nu le impune celor de la Edilitara să construiască cel de-al doilea padoc.

Nicolae Davițoiu a anunțat că PMP va dezvălui, în campania electorală pentru alegerile parțiale din 11 iunie, ce bani s-au cheltuit pe câinii fără stăpân, în municipiu. Liderul Mișcării Populare susține că unii au câștigat ”o căruță de bani” de pe urma acestei afaceri. De aceea consideră foarte proastă ideea de a mări padocul cu încă 400 de locuri.


1 Comentariu pentru “Nicolae Davițoiu: E o idee foarte PROASTĂ să facem crescătorie de câini în Târgu-Jiu. Trebuie EUTANASIAȚI”

  1. Cine i papitoiul asta care si da cu parerea despre toate dar nu stie nimic ?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici