Fostul șef de la Criminalistică, candidatul PNL la Drăguțești

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fostul șef al Serviciului Criminalistică este candidatul PNL la Primăria Drăguțești. Ionuț Crăc a fost prezentat, vineri, într-o conferință de presă promițând o campanie curată, fără denigrări.

”Un intelectual, un om respectabil. Crăc arată așa cum trebuie să fie un candidat PNL” a precizat, mai întâi, liderul liberal Dan Vâlceanu.

Ionuț Crăc și-a prezentat, apoi, CV-ul. Mai bine de 14 ani a condus Serviciul Criminalistică din cadrul IPJ Gorj, pensionându-se anul trecut.

”Este timpul ca poarta de intrare în municipiul Târgu-Jiu să fie o oglindă” și-a explicat Ionuț Crăc decizia de a intra în cursa pentru primăria din Drăguțești. Candidatul PNL promite că nu-și va denigra contracandidații.

Dan Vâlceanu s-a declarat bucuros că a scăpat de scandaluri în PNL Drăguțești, după plecarea lui Vasile Moșoiu și nominalizarea lui Ionuț Crăc. Liderul liberal a comentat că dacă cetățenii i-ar vota, pe 11 iunie, fie pe Butan de la PSD, fie pe Popescu de la ALDE, ”nu s-ar mai înțelege om cu om” în comuna de lângă Târgu-Jiu.


2 Comentarii pentru “Fostul șef de la Criminalistică, candidatul PNL la Drăguțești”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Pt Vilceanu

    Pai si tu unde ai performat Dane?Ca de perforat stie toata lumea unde …

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici