BALAMUC în ALDE Gorj. Iriza: Mi s-a propus să candidez la Târgu-Jiu. Ar fi bine, însă, să-și arate valoarea Dian Popescu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Este BALAMUC în ALDE Gorj! Iriza și Tenică îi cer lui Dian să-și asume candidatura la Primăria Târgu-Jiu. În plus, senatorul ar vrea și el să candideze, zice că i-au propus oameni din conducerea centrală a partidului. La rândul său, Dian Popescu îl face ”lătrău de presă” și, practic, îl demite la radio din funcția de purtător de cuvânt al ALDE Gorj, pe Eftemie Popescu.

În ALDE Gorj, lucrurile par s-o fi luat razna. Senatorul Scarlat Iriza anunță că vrea să candideze la Primăria Târgu-Jiu deși toată lumea știa că, liderul de la municipiu, Eduard Lădaru, este candidatul. Ma mai mult, Iriza plusează spunând că și mai interesant ar fi ca fostul senator Dian Popescu să candideze pentru a-și demonstra valoarea electorală.

”Dian ar trebui să intre în joc pentru a da o pildă” mai spune Scarlat Iriza. Întrebat, însă, ce șanse ar avea liderul ALDE Gorj să câștige scaunul de primar la Târgu-Jiu, senatorul a cam ezitat să răspundă.

Eftemie Popescu zice că nu numai Dian Popescu ci și Ninel Muja, vicepreședintele Consiliului Județean ar trebui să se înscrie în cursa internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu. Afirmă că Eduard Lădaru ar trebui păstrat pentru 2020.

”Nu am timp de glume și nici de joacă. Suntem un partid serios” reacționează Dian Popescu la propunerile venite din partea colegilor săi din ALDE.

Dacă despre Scarlat Iriza nu comentează prea multe, Dian îl face praf pe Eftemie Popescu pe care practic îl demite din funcția de purtător de cuvânt. Zice că partidul nu are nevoie de ”un lătrău de presă”.

Eduard Lădaru nu are nimic împotriva unei competiții interne. Liderul ALDE Târgu-Jiu este sigur că oricine l-ar concura la partid, el va fi desemnat candidat la primăria municipiului.


2 Comentarii pentru “BALAMUC în ALDE Gorj. Iriza: Mi s-a propus să candidez la Târgu-Jiu. Ar fi bine, însă, să-și arate valoarea Dian Popescu”

  1. Vai de capul tau Diane! Compar discursul si ce constat, latrau esti tu, personaj ce faci scandal in spatiul public, Un mincinos patologic!!!

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici