Continuă CIRCUL la Albeni. Primarul Stan nu mai demisionează și anunță REFERENDUM pentru dizolvarea CL

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

După tot CIRCUL de marți de la Albeni, primarul Ionuț Stan s-a răzgândit. Nu-și mai dă DEMISIA din funcție. În schimb, amenință că va face REFERENDUM pentru dizolvarea consiliului local, convins că va strânge semnăturile oamenilor. Aseară, a fost din nou scandal mare în comună. Zeci de oameni au venit să-i tragă la răspundere pe consilierii locali pentru faptul că primarul  și-a dat demisia. Deranjat de situație, un consilier PMP, Cosmin Marica, și-a dat și el DEMISIA din partid și din consiliu.

Aflând că  la ora 17.00 era programată o ședință de consiliu local, cetățenii din Albeni au venit la primărie pentru a-i trage la răspundere pe aleși. Oamenii i–au acuzat că l-au adus pe Ionuț Stan în situația de a demisiona. Enervați că nu au avut loc toți în sala de ședință, localnicii le-au cerut consilierilor să iasă afară ori să meargă cu toții la căminul cultural.

Liberalul Marian Iliuș a încercat să le explice protestatarilor că proiectele de investiții ale primarului Stan nu au fost niciodată blocate în consiliul local. Oamenii, însă, o țineau una și bună că primarul a fost forțat de consilieri să demisioneze.

Juristul primăriei a luat cuvântul pentru a reafirma că nu a văzut demisia scrisă a primarului Stan.

Stresat maxim din cauza certurilor, un consilier PMP, ales pe lista UNPR, a decis să demisioneze. Cosmin Marica a explicat că preferă să-și vadă de familie decât să intre în jocuri politice.

După o discuție cu prefectul de Gorj, Ionuț Stan s-a decis să ne acorde un interviu anunțând că s-a răzgândit și că nu mai are în plan să demisioneze. Edilul neagă că i-ar fi instigat pe cetățeni la protest.

Stan anunță că va demara un referendum pentru dizolvarea consiliului local și organizarea de alegeri anticipate. Primarul este sigur că oamenii din Albeni vor fi de acord.

Nicolae Davițoiu îl acuză pe Ionuț Stan că se ocupă de “găinării”. Liderul PMP îl avertizează pe primar că și consilierii ar putea declanșa un referendum pentru demiterea sa.


3 Comentarii pentru “Continuă CIRCUL la Albeni. Primarul Stan nu mai demisionează și anunță REFERENDUM pentru dizolvarea CL”

  1. antonia stan

    AFLAND ? Poate vreti sa spuneti chemati ! Au fost chemati circarii ,asistatii social ,handicapatii si insotitorii lor asa ca nu REFERENDUM trebuie la com ALBENI ci un control al INSTITUTIILOR STATULUI sa verifice cum primesc acesti oameni ajutor social <pensie de handicap si insotitor ,cum au primit ajutoare de inmormantare etc!

  2. Sunt cu ochii pe voi

    Nu domnule politician,….nu este un consum de energie inutil. Dv. chiar mai credeți cetățenii din Albeni naivi. Ei bine…noi Albenarii ne-am dat seama că din toate timpurile;voi cei de la județ,doar ați supt această comună. Stan,actualul primar vă incomodează şi sunteți dispuşi a crea tot felul de jocuri murdare pentru a vă pune tătuc zonal,un idiot care să vă slugărească necondiționat. Aşa ați făcut din totdeauna cu această comună,cu norodul ei şi cu toate resursele de care a dispus această zonă. Hoților şi flămînzilor nesătui…lăsați comunitatea în pace şi nu ne mai stoarceți de tot şi toate,condamnîndune la sărăcie lucie fiindcă speciile au evoluat către animale sălbatice. Acesta este rodul politicii făcută de înalții demnitari şi vejnici politicieni gorjeni.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici