Scandal MONSTRU. Iriza: Giorgi- un băiat obraznic, NU poate ajunge șef la CEO. Giorgi: Iriza mi-a trimis mesaje de amenințare

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

SCANDAL-MONSTRU Iriza-Giorgi! ”Acest băiat obraznic nu poate ajunge în conducerea CEO. Îi fac interpelare ministrului să-l dea jos de la Minprest!” amenință senatorul ALDE. „M-aș bucura să mă întâlnesc cu ministrul ca să-i arăt mesajele cu jigniri grosolane pe care mi le-a trimis Iriza! Mă amenință pentru că nu i-am răspuns la presiuni” reacționează Gabriel Giorgi. Social-democratul zice că este pregătit pentru o confruntare bărbătească și că nu are de gând ”să accepte mojiciile” lui Iriza.

Scarlat Iriza a luat foc după ce l-a auzit pe Gabriel Giorgi declarând, la Radio Infinit, că și-ar dori să ajungă în conducerea Complexului Energetic Oltenia.

”Giorgi visează să ajungă în Directoratul CEO! Pălăria este prea mare pentru el” reacționează Scarlat Iriza. Senatorul ALDE anunță că, săptămâna viitoare, îl va interpela pe ministrul Energiei, Toma Petcu, pentru a-i sesiza diverse nereguli ce s-ar fi petrecut la Minprest Rovinari.

Iriza este scandalizat că Giorgi primește, ca șef la Minprest, salariu dublu față de el.

”Eu nu muncesc la București să fac legi, pentru ca unul ca Giorgi să stea pe bani foarte mulți cu mașină la scară!” comentează senatorul.

Gabriel Giorgi n-ar părea vrea să deschidă un război cu Scarlat Iriza. Șeful Minprest Rovinari ne-a spus, totuși, că are sms-uri de amenințare și ”cu jigniri grosolane” trimise de senatorul ALDE.

Deși susține că a fost amenințat și supus la presiuni, Giorgi nu vrea să depună reclamații la organele statului. Afirmă, însă, că nu va accepta ”toate mojiciile”. Îl anunță pe Scarlat Iriza că este pregătit pentru ”o confruntare bărbătească”.

1 Comentariu pentru “Scandal MONSTRU. Iriza: Giorgi- un băiat obraznic, NU poate ajunge șef la CEO. Giorgi: Iriza mi-a trimis mesaje de amenințare”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici