Andrei, SANCȚIONAT? Davițoiu: PMP va avea candidat la Târgu-Jiu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Liviu Andrei s-ar putea alege cu o sancțiune, după ce, în ultima vreme a tot agitat apele în PMP Gorj cerându-i președintelui Nicolae Davițoiu să candideze în alegerile parțiale din 11 iunie.

În plus, fostul prefect a declarat că partidele de Dreapta ar trebui să susțină un singur candidat, adică pe Marcel Romanescu, pentru că, altfel, îl vor ajuta pe Aurel Popescu să câștige Primăria Târgu-Jiu.

Liderul PMP Gorj susține că opinia lui Andrei este singulară în partid.

”Cu siguranță vom avea candidat. Liviu Andrei își petrece 80% din timp la Arad, așa că nu este conectat la realitățile din Târgu-Jiu” reacționează Nicolae Davițoiu.

Davițoiu nu exclude o eventuală sancționare a lui Liviu Andrei dacă cineva din conducerea PMP Gorj va veni cu o astfel de propunere. Fostul prefect și-ar putea pierde mandatul de consilier județean.

Liberalul Marcel Romanescu încă speră într-o coalizare a forțelor de dreapta. Candidatul PNL apreciază poziționarea lui Liviu Andrei.

Ion Fugaru a comentat, la Interviurile Infinit FM, că scandalul pe care Liviu Andrei îl face acum, în PMP Gorj, vine din faptul că nu i s-a dat ceea ce i s-a promis înaintea localelor de anul trecut. Mai exact, fostul prefect ar fi visat să ajungă vicepreședinte la Consiliul Județean Gorj.


1 Comentariu pentru “Andrei, SANCȚIONAT? Davițoiu: PMP va avea candidat la Târgu-Jiu”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici