Vâlceanu cere DEMISIA primarului interimar Popescu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dan Vâlceanu cere DEMISIA lui Aurel Popescu.

Deputatul liberal acuză autoritățile municipale de neputință în rezolvarea problemei animalelor fără stăpân care circulă în voie prin Târgu-Jiu.

Reacția a venit după ce, pe 11 aprilie, un tânăr a intrat cu mașina într-un copac după ce a acroșat doi cai lăsați liberi pe strada Narciselor. Tânărul de 32 de ani, tată al unui băiețel de 3 ani, a decedat, marți, la un spital din Craiova. Vâlceanu îi cere președintelui Consiliului Județean să facă o ședință cu primarii din localitățile învecinate.

În conferința săptămânală de presă, Dan Vâlceanu a cerut, din nou, TRANSPARENȚĂ în procesul de disponibilizări la Complexul Energetic Oltenia. Liderul PNL Gorj vrea ca listele cu cele 1000 de persoane ce vor părăsi compania să fie făcute publice. Miercuri, au fost aprobate în Directorat.

Vâlceanu i-a taxat și pe liderii PSD Gorj pentru lipsa de reacție privind cele o mie de concedieri din minerit și energie. În plus, îi face demagogi pentru că nu și-au respectat promisiunea, făcută în campania electorală, că vor fi păstrate locurile de muncă la CEO.


1 Comentariu pentru “Vâlceanu cere DEMISIA primarului interimar Popescu”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici