Justin Bieber apare pe un remix al hitului viral “Despacito” al lui Luis Fonsi

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Între meme-uri şi replay-uri infinite în cluburi şi la radio, piesa “Despacito” a lui Luis Fonsi & Daddy Yankee este cea mai virală melodie din ultimii ani. Deja a ajuns la aproape un miliard de vizualizări pe YouTube şi capătă un nou boost de popularitate printr-un remix care îl include pe Justin Bieber.

Varianta nouă are cel mai bun debut pe YouTube în 2017, ajungând la 37 de milioane de vizualizări în doar 2 zile şi jumătate. Justin Bieber a cântat melodia live cu Luis Fonsi în Puerto Rico, în cadrul unui concert pe 18 aprilie. Fonsi este de origine din Puerto Rico, deci a fost primit cu braţele deschise de public. Remixul păstrează beat-ul original şi ne aduce o surpriză: Bieber cântă în limba spaniolă pentru prima oară versurile sale.

“Despacito” în varianta originală se află pe locul 1 în topul Billboard Hot Latin Songs de 11 săptămâni consecutive şi nu dă semne că ar ceda poziţia. În Billboard Hot 100 se afla pe locul 48 acest single. Vorbind despre mega hitul său, Fonsi a afirmat că imnul reggaeton sărbătoreşte cultura latină. Artistul a declarat că are în sânge mişcarea, dansul şi ritmul.

La bază puertoricanul preferă salsa şi era cunoscut pentru balade romantice, până să ia cu asalt industria muzicală cu piesa sa virală. Luis Fonsi e programat pentru o apariţie la Billboard Latin Music Awards 2017, pe 27 aprilie la Miami.

1 Comentariu pentru “Justin Bieber apare pe un remix al hitului viral “Despacito” al lui Luis Fonsi”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici