Eduard Berca: De data asta, chiar nu am nicio emoție! Suntem DEDICAȚI câștigării Primăriei Târgu-Jiu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Liberalii anunță că vor veni cu o abordare NOUĂ în campania electorală pentru Primăria Târgu-Jiu, ceva ce n-au mai făcut până acum. ”De data asta suntem dedicați cu adevărat câștigării primăriei! Cei de la PSD sunt prea îndoctrinați cu modul de lucru al lui Florin Cârciumaru” spune Eduard Berca. „Cârciumaru a rămas în istoria orașului prin realizările sale” reacționează social-democratul Adrian Tudor.

Liberalii de la municipiu au avut o primă ședință de pregătire a campaniei electorale. Eduard Berca este convins că, de data asta, nu vor mai apărea fisuri în echipă sau în strategia PNL. Berca povestea, în urmă cu câteva săptămâni la Radio Infinit, că pe candidatul de anul trecut, Octavian Lupulescu, ”l-a lăsat benzina” la jumătatea campaniei electorale.

Deocamdată nu se știe dacă tot Berca va fi șef de campanie la municipiu.

Mai încrezători în victorie ca-n alți ani, liberalii nu cred că Aurel Popescu și PSD vor putea veni cu ceva nou în fața electoratului.

„Vor umple cărțoaie cu proiecte și locuri de muncă invizibile. În 16-17 ani au dovedit că sunt prea rutinați, prea îndoctrinați cu modul de lucru al lui Florin Cârciumaru” declară Eduard Berca.

„Liberalii vin cu stereotipuri. Să vină cu lucruri serioase pentru oraș, nu cu stațiuni balneoclimaterice pentru maidanezi” reacționează Adrian Tudor. Viceprimarul PSD spune c-ar fi bine ca Aurel Popescu să fie la nivelul lui Florin Cârciumaru pentru că ar câștiga fără probleme alegerile din 11 iunie.

Tudor anunță că PSD nu va pierde timpul într-un război cu candidatul PNL. ”Va fi campanie cu dezbateri, nu vom face războaie între candidați. Nu avem o competiție cu nimeni” spune Adrian Tudor.

Jurnalistul Costin Crețu nu-i dă șanse lui Marcel Romanescu să câștige Primăria Târgu-Jiu. Spune că liberalul l-a dezamăgit prin atitudinea de la localele de anul trecut când a acceptat, fără să spună un cuvânt, candidatura lui Octavian Lupulescu.


2 Comentarii pentru “Eduard Berca: De data asta, chiar nu am nicio emoție! Suntem DEDICAȚI câștigării Primăriei Târgu-Jiu”

  1. Normal ca liberalii vor castiga primaria fiindca sunt in aceeasi echipa cu Aurel Popescu , PNL ul fiind remorca PSD Gorj .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici