Popescu vs Romanescu. ANALIZĂ Dan Ilie Morega și Pantelimon Manta

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

După Paște, începe BĂTĂLIA pentru Târgu-Jiu. Dan Ilie Morega și Pantelimon Manta se așteaptă la o competiție strânsă între Aurel Popescu și Marcel Romanescu. Morega a aflat că lupta ar putea deveni și mai interesantă printr-o înscriere în cursa pentru primărie a fostului șef al Inspectoratului Județean de Poliție, Viorel Caragea. Manta crede că PSD va contracara prin aruncarea în luptă a unor candidați care să ”fure” din voturile lui Romanescu.

Dan Ilie Morega se așteaptă la o competiție disputată, cu mulți candidați, la Târgu-Jiu, pe 11 iunie. Președintele Institutului de Politici Publice estimează cota liberalului Marcel Romanescu undeva la 22-23%. Nu exclude nicio o sabotare a acestuia din interiorul propriului partid.

În opinia lui Morega, candidatul PSD, Aurel Popescu, pleacă din pole position. Cele câteva luni de interimar l-au ajutat să-și crească notorietatea. Institutul de Politici Publice va realiza un sondaj de opinie la finalul acestei luni.

Dan Ilie Morega ne-a spus și ce atuuri vede în dreptul favoriților la scaunul de primar al Târgu-Jiului.

Pantelimon Manta le acordă șanse aproape egale de a câștiga Primăria Târgu-Jiu  lui Aurel Popescu și Marcel Romanescu. Se așteaptă la o competiție strânsă.

Manta crede că principalul atuu al lui Aurel Popescu este electoratul stabil al PSD, undeva la 30%. Avantajul lui Romanescu este, în opinia fostului prefect, imaginea bună și capacitatea nebănuită de mobilizare în campania electorală.


2 Comentarii pentru “Popescu vs Romanescu. ANALIZĂ Dan Ilie Morega și Pantelimon Manta”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Ii bate Popescu pe liberali la scor de handbal . Popescu o sa ia peste 55 % din voturi .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici