PATIMI mari la Motru. Morega: Îl suspendăm pe Jianu, este IRESPONSABIL. Pecingină: Morega este PORTAVOCEA lui HANU. Nici prin gând să nu le treacă SUSPENDAREA!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fără precedent! Morega vrea să-l suspende pe Jianu pe motiv că își bate joc de angajații Primăriei Motru și de cetățenii orașului. ”Vor să-l suspende pentru că Jianu este un pericol pentru MAFIA din Motru! Morega este portavocea lui Hanu” acuză vicepreședințele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină. Întregul scandal a pornit de la faptul că primarul și consilierii nu reușesc să se înțeleagă în privința angajării a 10 oameni la un centru social realizat în 2015.

În Săptămâna Patimilor curge veninul în politica motreană. Scandalul cu angajările de la centrul social a fost cireașa de pe tort. Exasperați că primarul le-a atacat o hotărâre la Prefectură, pesediștii îl amenință cu suspendarea din funcție. Viceprimarul Cosmin Morega susține că asta își doresc oamenii din oraș.

Morega este convins că supărarea lui Jianu pornește de la faptul că nu poate controla cele 10 angajări la centrul social realizat pe fonduri europene.

Viceprimarul PSD ne-a mai spus că nu exclude nici varianta unui referendum de demitere a primarului liberal. Cosmin Morega este decis să facă toți pașii legali pentru a scăpa de Jianu.

Ion Sanda, consilierul independent de la Motru, vede patimi mari pe chestiuni mici la conducătorii orașului. Nu le dă dreptate nici primarului, nici majorității PSD-ALDE-PSRo din consiliul local.

Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, pune tunurile pe fostul primar Dorin Hanu, liderul PSD Motru. Liberalul spune că Morega este doar o portavoce a fostului edil.

”Nici prin gând să nu le treacă suspendarea! Li se va întoarce în față ca un bumerang! Jianu este un pericol pentru mafia locală” crede Pecingină.


3 Comentarii pentru “PATIMI mari la Motru. Morega: Îl suspendăm pe Jianu, este IRESPONSABIL. Pecingină: Morega este PORTAVOCEA lui HANU. Nici prin gând să nu le treacă SUSPENDAREA!”

  1. Unde esti tu Tepes doamne!!!??????????????Bai Moregutza lasa-te de suspendare si mai bine suspendati-va amandoi…ca nici tu nu esti mai presus decat…hahahahalalalalttttt!

  2. nici domnu Morega nui departe,,

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici