Pandurii- ACS Poli Timișoara: 1-3

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Până vineri, ACS Poli Timișoara nu mai marcase de peste 300 de minute în Liga 1, dar portarul Pandurilor, Răzvan Stanca (37 de ani), i-a “ajutat” să marcheze de 3 ori în puțin mai mult de un sfert de oră în primul meci al etapei a 5-a din play-out-ul Ligii 1.

Gorjenii au condus cu 1-0 la pauză, grație reușitei lui Hlistei, din minutul 25, dar totul avea să se schimbe în repriza secundă.

Seria erorilor portarului de la Pandurii a început în minutul 70, la golul egalării lui Pedro Henrique, când mingea i-a trecut pe sub mână. Peste doar două minute, Bărbuț a adus Timișoara în avantaj. Lansat către poartă, șeptarul oaspeților de vineri a șutat pe direcția lui Stanca, dar acesta, cu o nouă intervenție nesigură, nu a reușit să blocheze mingea și a fost din nou învins.

Și golul al treilea marcat de Timișoara putea fi evitat, dacă Pandurii ar fi avut un portar într-o zi bună. La primul corner al partidei, în minutul 86, “veteranul” Stanca a ieșit greșit pe centrare, iar Cînu i-a luat fața și a reluat cu capul. Goalkeeper-ul a căzut, iar mingea a întâlnit bara transversală și a revenit la același Cînu, a cărui lovitură de cap s-a dus, în cele din urmă, în poartă.

Dacă Pandurii ar fi reușit să păstreze avantajul și să câștige vineri, ar fi obținut a doua victorie în play-out. Aceasta a fost prima înfrângere a gorjenilor după finalul sezonului regulat. În cele 5 etape disputate până acum în play-out, au o victorie, 3 egaluri și o înfrângere.

1 Comentariu pentru “Pandurii- ACS Poli Timișoara: 1-3”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici