Propune GREVA FOAMEI în fața Guvernului. Manu Tomescu: Suntem DECIMAȚI!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Propune GREVA FOAMEI, de la 1 mai,  în fața Guvernului. ”Nu mai putem să trăim cu frica zilei de mâine” spune sindicalistul Manu Tomescu amenințând cu proteste extreme. Liderul de la Termocentrala Rovinari s-a supărat după ce a văzut că ministrul Toma Petcu a venit cu o serie de măsuri favorabile regenerabilelor în vreme ce compania minieră de la Târgu-Jiu este supusă unui program draconic de concedieri anuale.

Manu Tomescu  se teme că nu se va schimba nimic în Complexul Energetic Oltenia. Vede cum, an de an, sunt disponibilizați mii de oameni iar starea companiei nu se schimbă cu nimic, nici ca venituri, nici ca siguranță.

”Ne vor decima, se va alege praful de CEO! Noi le cerem să facă ceva pentru noi, adică ce au făcut și alte țări europene” declară liderul de la Termo Rovinari.

Tomescu vede că energia verde, subvenționată cu bani mulți de români, este mereu în atenția guvernanților. „De condiția noastră socială, a gorjenilor, nu se ocupă nimeni?” întreabă sindicalistul.

Liderul de la Rovinari propune măsuri de protest extreme la București, în fața Guvernului: cei 600 de sindicaliști din cadrul CEO să stea, prin rotație, în greva foamei vreme de 5 zile.

Pe Manu Tomescu l-a revoltat declarația ministrului Energiei cum că România trebuie să-și atingă ținta impusă de Uniunea Europeană, privind energia regenerabilă.

Dan Pârvulescu înțelege demersul lui Manu Tomescu. Spune că politicienii trebuie atenționați cumva. Liderul FNME nu crede, însă, că se va realiza vreodată mixul energetic.

Gabriel Căldărușe nu vrea să comenteze solicitarea lui Manu Tomescu. Spune, însă, că începe să apară neliniștea în minerit și energie, acum că au trecut 4 luni de la alegerile parlamentare și nu s-a întâmplat nimic favorabil, din punct de vedere legislativ.


2 Comentarii pentru “Propune GREVA FOAMEI în fața Guvernului. Manu Tomescu: Suntem DECIMAȚI!”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Respect MANU TOMESCU! Ar trebui sa fie mai multi lideri de calibrul lui prin zona, poate asa nu s-ar mai alege praful de mineritul din Gorj

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici